Alegeți din familia noastră MakeBlock

Social & Emotional Learning Age 4+

mMicut

Vârsta 4+

Robotics & Coding Age 6+

Codey Rocky

Vârsta 6+

Building & Coding & AIoT Age 8+

mBot Neo

Vârsta 8+

Electronics & Robotics & Play Outdoors Age 8+

mBot Ranger

Vârsta 10+

Building & Robotics & Engineering Age 12+

mBot Ultimate

Vârsta 12+

Choose from our XTool Family

The Fastest & Most Accurate Laser Engravers and Cutters In The World!

P Series

Versatile and Smart Desktop 55W CO2 Laser Cutter

S Series

Enclosed Diode Laser Cutter 10, 20, 40 W

F1 Series

Fastest Portable Laser Engraver

M Series

Smart 2-in-1 Laser Engraver and Vinyl Cutter

makex_logo

Bun venit la MAKEX 2024

Concurs de robotică

Makeblock-MakeX-_Logo

MAKEBLOCK EDUCATION CATALOG 2024 -2025

a

Bun venit la RoboSTEAM S.R.L

Partenerul tău interesant pentru educația STEAM și robotică! Vă oferim instrumente de predare uimitoare pentru învățarea STEAM (Știință/Tehnologie/Inginerie/Arte/Matematică), de la preșcolar până la universități și cluburi private 🚀
Nu suntem orice partener – RoboSTEAM este un distribuitor autorizat pentru MakeBlock și alegerea ta pentru MakeX Robot Competitions din România. Pregătește-te pentru competiții uluitoare, evenimente distractive și formare de calitate pentru profesori 🌟
Materialele noastre de învățare sunt un amestec de minuni palpabile, vizuale și digitale. Ne propunem să facem învățarea ușoară și distractivă, adaptată perfect pentru studiile tale școlare. Scufundați-vă într-o lume a explorării care stârnește curiozitatea și vă sporește încrederea. Îți vei crea modelele, vei rezolva probleme și vei dezvolta idei minunate. În plus, materialele noastre promovează învățarea activă, autodirijată, împreună cu abilități sociale esențiale, cum ar fi munca în echipă, comunicarea și colaborarea. Să învățăm și să creștem împreună 🌈

Imaginația întâlnește inovația

Întâlni MakeBlock!

Makeblock a început cu scopul de a ajuta oamenii să-și transforme ideile în obiecte reale. Cu puterea inovației și a tehnologiei, Makeblock permite mai multor oameni să se bucure de a crea și să se distreze.

Bun venit la MAKEX

Concurs de robotică

MakeX este o platformă de competiție de robotică care promovează învățarea multidisciplinară în domeniile științei și tehnologiei. Acesta își propune să construiască o lume în care educația STEAM este foarte apreciată și în care tinerii sunt pasionați de inovație, angajându-i în competiții interesante de robotică, carnaval STEAM etc. MakeX Robotics Competition oferă competiții interesante, provocatoare și la nivel înalt, în spiritul creativității. , lucru în echipă, distracție și împărtășire. Se angajează să inspire tinerii să învețe Științe (S), Tehnologie (T), Inginerie (E), Artă (A) și Matematică (M) și să aplice astfel de cunoștințe în rezolvarea problemelor din lumea reală.

Întâlni mMicut!

mTiny Discover Kit este versiunea educațională a seriei mTiny pentru învățarea timpurie în școli.

Introduceți-le tinerilor care învață informatica și abilitățile secolului XXI, cum ar fi gândirea critică și comunicarea, folosind mTiny Discover. Acesta acoperă abilități socio-emoționale, lingvistică, matematică și multe altele, încurajând gândirea logică și rezolvarea problemelor prin lecții interactive, fără ecran. Experiența captivantă include un robot panda, controler pentru stilou, hărți interactive, carduri de codare și funcții de creativitate. Începeți ușor cu ghidul inclus și configurarea simplă.

Întâlni Codey-Rocky!

O jucărie robot interactiv emo pentru ca copiii să învețe robotică și programare.

.

Codey Rocky permite interacțiunea dintre hardware și software, permițând copiilor să învețe despre elementele de bază ale programării prin joc și creare. Folosit în combinație cu mBlock 5, Codey Rocky acceptă programarea bazată pe blocuri și Python. Acesta integrează tehnologiile AI și IoT, permițând copiilor să se implice și să înțeleagă tehnologiile de ultimă generație și, prin urmare, să devină mai competitivi în era inteligenței.

Întâlni mBot Neo!

Îmbunătățiți abilitățile practice și de gândire logică ale copiilor cu un robot de codificare care poate fi construit.

Vă prezentăm mBot2 de la Makeblock Education pentru școlile secundare! mBot2 este un robot educațional de ultimă generație proiectat cu capabilități extinse, începând ca o soluție de bază în învățământul secundar inferior și mergând până la gimnaziu și nu numai. mBot2 este alimentat de CyberPi, un microcontroler educațional îmbunătățit cu capabilități de rețea, senzori încorporați și multe altele!

Întâlni mBot Ranger!

Kit de robotică 3 în 1 pentru copii cu mai multe posibilități de joacă și de învățare.

mBot Ranger este o versiune avansată a mBot. Acesta oferă trei forme prestabilite, și anume Land Raider, Dashing Raptor și Nervous Bird. Prin construirea, controlul și programarea mBot Ranger, copiii se pot bucura de învățarea STEAM. Pornind de la programarea robotilor entry-level, aceștia își pot avansa învățarea pas cu pas și își pot exercita capacitățile de rezolvare a problemelor.

Întâlni mBot Ultimate!

Kit de construcție de roboți 10 în 1 pentru învățarea robotică/inginerie/programare.

Ultimate 2.0 este un kit de robot educațional 10 în 1 bazat pe soluția Arduino Mega care are peste 550 de piese mecanice și module electronice care vă permit să construiți peste 10 modele dintr-un singur set. Ultimate 2.0 dispune de un control avansat al mișcării care poate acționa mai multe motoare și servo-uri în același timp și, de asemenea, are o compatibilitate excelentă cu Arduino și Raspberry Pi, astfel încât să puteți construi o gamă de modele complexe.

Produsul a fost adăugat cu succes în coș!